Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden, medmindre andet er aftalt eller fremgår i din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag, hvor ordren er leveret til modtageren.

Eventuelle returneringsomkostninger står du selv til ansvar for.

Ønske om fortrydelse skal meddeles til os senest 14 efter leveringen, og være returneret senest 14 dage efter vi er blevet informeret om dit ønske om brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail p@cbdanmark.dk, hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og vedhæftet (jf. formularen findes nederst i handelsbetingelserne).Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi og kvalitet, som skyldes anden håndtering end hvad der anses som nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Cbdanmark.dk at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter svarende til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til Cbdanmark.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt på forhånd.
 I denne forbindelse, refunderer vi rimelige fragtomkostninger, samt eventuelle returneringsomkostninger.

Reklamationsretten frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Cbdanmark.dk
Telefon Nr. +45 50 59 81 83 

Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.